Vesitornin kulunvalvonta

 

Vesitornin kulunvalvonta on kehitetty estämään ulkopuolisten pääsy vesitorniin. Vandalismin vaaran takia järjestelmä on sijoitettu vesitornin katolle. Kiinteiden järjestelmien asentaminen vie paljon aikaa, vaivaa ja rahaa, lisäksi kiinteä verkko on helppo tuhota. Perinteiset valvontatuotteet ovat monimutkaisia ja yleensä järjestelmään joudutaan yhdistämään lisälaitteita, kuten perinteinen salasananäppäimistö. Tämä myös maksaa asiakaalle enemmän ja esimerkiksi näppäimistö on helppo tuhota.

Tässä esimerkissä langaton reititin on asennettu katolle ja linkitetty sireeniin ja sähköiseen lukkoon. Vesihuollon henkilöstö käyttää matkapuhelinnumeroitaan tunnistautumiseen. Soittamalla reitittimeen voidaan järjestelmä joko ottaa käyttöön tai pois päältä. Kun reititin vastaanottaa puhelun, se tunnistaa onko käyttäjä sallittu vai ei. Jos järjestelmään murtaudutaan, reititin voi lähettää tekstiviestillä reaaliaikaisen tiedon vartiointiliikkeelle tai ohjauskeskukseen. Järjestelmä ei tarvitse esimerkiksi erillistä salasananäppäimistöä, se on nopea perustaa ja sitä on mahdollisuus laajentaa esimerkiksi langattomilla valvontakameroilla.

Mitkä ovat teidän tarpeenne, johon GSM-reititin voisi tuoda kätevän avun?

Kysy meiltä, niin kerromme kuinka ongelmanne ratkaistaan - kaikissa olosuhteissa!

 

 
GSM terminaali välittää lämpötilatiedot tekstiviestillä valvomoon

 

Ratkaisu varastotiloihin, joiden lämpötilan täytyy pysyä tiettyjen rajojen sisällä. Valvonta suoritetaan fyysisillä käynneillä, joista aiheutuu kustannuksia ja mahdollisista muutoksista saadaan tieto vasta seuraavalla tarkastuskierroksella.

Esimerkissä lämpötila-anturi kytkettiin terminaaliin ja laiteohjelmalla määriteltiin lämpötilalle raja-arvot. Tilan muututtua terminaali lähettää automaattisesti tiedon tekstiviestillä ennalta määrättyyn numeroon. Terminaali voidaan myös ohjelmoida tekemään tarvittavat toimenpiteet, esimerkiksi kytkemään ilmastointi päälle. Näin voidaan vähentää fyysisten käyntien määrää ja valvomossa on reaaliaikainen tieto varaston lämpötilasta sekä tehdyistä toimenpiteistä.

Jos sovelluksessa joudutaan valvomaan useita laitteita, voidaan siihen käyttää esimerkiksi Nagios- järjestelmää .

Terminaali voi välittää hälytystietoa valvomoon tai sen kautta voidaan ohjata valvottua laitetta, joten se on kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi etävalvonnan ratkaisuissa, kaluston hallinnan ja paikannuksen sovelluksissa. Sitä voidaan myös käyttää tiedonvälitykseen esimerkiksi sääasemilla, mainoskylteissä sekä maksupäätteissä.

Gatetelin GSM terminaali tukee Python- ohjelmointikieltä. Katso esimerkin laiteohjelma kokonaisuudessaan täältä.

Ota yhteyttä, autamme luomaan juuri teille sopivan ratkaisun.

 

 
Oletko kiinnostunut, ota yhteyttä
 
Elcardin gsm-terminaali säästää sekä
aikaa että rahaa. Kerromme mielellämme
erilaisista kohteista, joihin tämä uusi
gsm-terminaali soveltuu.
Myynti
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
p. 042496661
  Petri Pylvänäinen
Toimitusjohtaja
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
p. 042496661
 

Elcard Wireless Systems Oy, Otto Mannisen tie 1-3, 51200 Kangasniemi, FINLAND