Helposti integroitavia tiedonsiirtoratkaisuja sulautettuihin järjestelmiin

 

Integroitavia GSM-moduleita käytetään paljon erilaisissa kannettavissa ja kiinteissä sovelluksissa, joissa tarvitaan langaton yhteys joko kerätyn tiedon lähettämiseen tai päivitettävän tiedon vastaanottoon. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti mm. etäluettaviin mittareihin, näyttöratkaisuihin, käsipäätteisiin, kunnon- ja käytönvalvonnan laitteisiin.

Tuotteiden helppo integroitavuus nopeuttaa lopputuotteen markkinoille tuomista. Korkea tekninen laatu ja luotettavuus takaavat asiakkaan lopputuotteelle pitkän käyttöiän.

Erittäin kompakti muotoilu ja laaja käyttölämpötila-alue tarjoaa täydellisen alustan mihin tahansa M2M sovellukseen.

Kattavasta tuotevalikoimastamme pystymme tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeeseen soveltuvan ratkaisun, jolloin ei makseta ominaisuuksista joita ei tarvita.

 

 

 

Liikenneyhtiö hyödyntää EWS:n langatonta tiedonsiirtoa


Bussiyhtiö kerää tietoja matkustajamääristä, ajoreiteistä, reittiin käytetystä ajasta ja myytyjen lippujen määrästä. Bussiyhtiön huolto-osasto saa tietoja bussin kunnosta ennakoivaa huoltoa varten. Mittatietojen avulla esimerkiksi laakeririkko voidaan havaita paljon ennen kuin ihmisaisti sen tekee. Näin saadaan bussien käytettävyys maksimoitua ja minimoitua kunnossapitokustannukset. Kaikki kerätty tieto siirtyy langattomasti bussista toimiston tietokantoihin bussien ajaessa varikolle ajovuoron päätyttyä.

EWS toteutti projektissa langattoman tiedonsiirron kokonaisuuden.

 

 

Suurvaraston trukkien yhteydenpito onnistuu EWS:n USB WLAN järjestelmällä

S:t Eriks Ab on Ruotsin johtavia kate- ja ympäristörakenteiden sekä jätevesijärjestelmien toimittajia.

Yhtiön 100 000 m²:n varastoon tarvittiin trukkien kommunikointijärjestelmä. Yhteydenpitoa vaikeuttivat 5 metriä korkeat betonituotepinot. Elcard Wireless Systems ratkaisi ongelman toimittamalla erittäin vaativiin olosuhteisiin suunnitellun, alumiinikoteloidun USB-liityntäisen WLANin. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat IP65-luokitus, jolloin järjestelmä on pölytiivis ja suojattu vesisuihkulta. Järjestelmän toimii -40°C - +80°C:n lämpötilarajoissa. Toimitusta täydennettiin poistamalla integroinnissa ja konfiguroinnissa ilmenneet ongelmat.

S:t Eriksin kehityspäällikön antamassa palautteessa korostettiin, että toiminta uuden USB WLANin kanssa on ollut lähes ongelmatonta. Hänen mukaansa S:t Eriks on ollut hyvin tyytyväinen sekä toimitettuun järjestelmään laitteineen että saatuun, erinomaiseen käyttötukeen.

Oletko kiinnostunut, ota yhteyttä
 

Räätälöimme tuotteitamme asiakkaan tarpeisiin soveltuviksi. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Myynti
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
p. 042496661
  Petri Pylvänäinen
Toimitusjohtaja
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
p. 042496661
 

Elcard Wireless Systems Oy, Otto Mannisen tie 1-3, 51200 Kangasniemi, FINLAND